Η παραγωγή μας

Λίγα λόγια για τη βιολογική γεωργία...

Η βιολογική  γεωργία είναι ένα σύστημα διαχείρισης και παραγωγής αγροτικών προϊόντων  που στηρίζεται σε φυσικές διεργασίες, στη μη χρησιμοποίηση χημικών συνθετικών λιπασμάτων, φυτοπροστατευτικών προϊόντων  ή γενετικών τροποποιήσεων και στην χρησιμοποίηση μη χημικών μεθόδων στην αντιμετώπιση εχθρών, ασθενειών και ζιζανίων.

Χωρίς Χημικά

Φυσικός τρόπος καταπολέμησης και λίπανσης

Φρέσκα και Υγιεινά

Από την παραγωγή στην κατανάλωση

100% Βιολογικά

Σε όλα τα στάδια παραγωγής

01.

Μαρούλι

Η διατροφική αξία του μαρουλιού ποικίλλει ανάλογα με την ποικιλία. Το μαρούλι γενικά παρέχει μικρές ποσότητες φυτικών ινών, μερικούς υδατάνθρακες, λίγες πρωτεΐνες και ίχνη λίπους. Τα σημαντικότερα θρεπτικά συστατικά του είναι η βιταμίνη Α και το κάλιο. Η βιταμίνη Α προέρχεται από β-καροτένιο, του οποίο αν και έχει κίτρινο-πορτοκαλί χρώμα δεν ξεχωρίζει λόγο του πράσινου χρώματος της χλωροφύλλης. Το β-καροτένιο, μετατρέπεται σε βιταμίνη Α στο ανθρώπινο σώμα. Όσο πιο σκούρο πράσινο, τόσο περισσότερο β-καροτένιο έχει.
Το μαρούλι, με εξαίρεση την ποικιλία iceberg, είναι επίσης μια μέτρια καλή πηγή βιταμίνης C, ασβεστίου, σιδήρου και χαλκού. Οι νευρώσεις παρέχουν διαιτητικές ίνες, ενώ οι βιταμίνες και τα μέταλλα συγκεντρώνονται στο λεπτό τμήμα των φύλλων.

 

 

02.

Μπρόκολο

Το μπρόκολο είναι ένα από τα πιο γνωστά λαχανικά της οικογενείας των σταυρανθών λαχανικών, μαζί με το λάχανο, το κουνουπίδι, τα λαχανάκια Βρυξελλών και αποτελεί ένα από τα πιο εκτενώς μελετημένα λαχανικά λόγω της ισχυρότατης αντιοξειδωτικής και αντικαρκινικής του δράσης. Το ιταλικό αυτό λαχανικό είναι πλούσιο σε καροτενοειδή, ινδόλη-3-καρβινόλη, σουλφοραφάνη, καμφερόλη, κουερσετίνη, Σίδηρο, Βιταμίνη C, Βιταμίνη Κ1, Βιταμίνη Ε, Φολικό οξύ, προσφέροντας ανεκτίμητα οφέλη στον οργανισμό και καθιστώντας το ένα λαχανικό «ασπίδα» για την υγεία.

03.

Κολοκυθάκι

Το κολοκυθάκι διαθέτει πλούσιο διατροφικό προφίλ και προσφέρει οφέλη για την υγεία χάρη στα φυτοχημικά συστατικά του, την περιεκτικότητα σε μεταλλικά, σε στοιχεία και βιταμίνες.

03542g_01_piccolino

04.

Αγγουράκια

Το αγγούρι περιέχει 96% νερό που φιλτράρεται φυσικά. Η φλούδα του είναι πλούσια σε βιταμίνη Α και έτσι είναι καλύτερο να μην το ξεφλουδίζουμε. Το αγγούρι αποτελεί μια πηγή πλούσια σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνη C, κάλιο, πυρίτιο, μαγγάνιο, φυλλικό οξύ, μολυβδαίνιο, όπως επίσης βιταμίνη Β, φώσφορο, νάτριο και ασβέστιο.

Η τροφή σου να είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου να είναι η τροφή σου.

Ιπποκράτης
ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ 40

NewLetter

Για να είστε πάντα ενήμεροι…